Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hazelaarstraat 26 in Nieuwegein 3434 TC

Hazelaarstraat 26

3434 TC Nieuwegein
Vraagprijs € 237.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Hazelaarstraat 26, 3434 TC Nieuwegein

In de wijk Zandveld, nabij uitvalswegen en het oude Vreeswijk gelegen verrassend ruime TUSSENWONING MET BERGING met voor- en achtertuin. De woning is gelegen aan een plantsoen. Dus geen auto’s direct voor de deur.

De woning dient wel van binnen opgeknapt te worden maar dat is na het zien van de foto’s natuurlijk geen verrassing....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1969 Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Hazelaarstraat 26, 3434 TC Nieuwegein

In de wijk Zandveld, nabij uitvalswegen en het oude Vreeswijk gelegen verrassend ruime TUSSENWONING MET BERGING met voor- en achtertuin. De woning is gelegen aan een plantsoen. Dus geen auto’s direct voor de deur.

De woning dient wel van binnen opgeknapt te worden maar dat is na het zien van de foto’s natuurlijk geen verrassing. Behalve de badkamer, die is begin dit jaar gemoderniseerd.

Ben je op zoek naar een ruim huis in een fijne woonwijk en ben je niet vies van klussen dan is dit je kans.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, Z-vormige woonkamer. De open trap naar de 1e verdieping bevindt zich in de woonkamer. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, deur naar de tuin. Achtertuin van ca. 10 meter diep v.v. stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, moderne geheel betegelde badkamer v.v. douche, wastafel en tweede toilet. Begin 2019 is de badkamer gerenoveerd.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime open zolder met dakraam en veel bergruimte. De zolder is v.v. een c.v.-ketel. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het realiseren van extra kamers.

Afmetingen in meters circa:
- Z-vormige woon-/eetkamer :
Voor: 5.30 x 2.92
Achter: 5.84 x 2.91
- Keuken 2.41 x 2.89 (hoogte 2.66)
- Slaapkamer 1 : 4.53 x 2.92
- Slaapkamer 2 : 3.51 x 2.92
- Slaapkamer 3 : 3.17 x 2.91
- Badkamer 1.84 x 2.86
- Zolder: (1500 lijn) 3.80 x 6.00
- Berging: 3.25 x 2.50

Bijzonderheden:
- Elektra: verouderde groepenkast.
- Verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel. Ketel is een paar jaar geleden vernieuwd.
- Notaris ter keuze verkoper: Grafhorst notarissen te Utrecht
- De woning is v.v. dubbele beglazing.
- De woning heeft een energielabel C.
- In de koop zit tevens inbegrepen het 4/54ste onverdeeld aandeel van het mandelige perceel grond.

De koopovereenkomst zal worden voorzien van het NEN2580 artikel, de ouderdomsclausule, het niet-zelfbewoningsartikel en het asbestartikel.

NEN2580-artikel: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Ouderdomsclausule: In de koopakte zal de volgende ouderdomsclausule worden opgenomen: Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Niet-zelfbewoningsclausule: In de koopakte zal de volgende niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen: Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Asbestclausule: In de koopakte zal de volgende asbestclausule worden opgenomen:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper.

Voordeel overdrachtsbelasting:
De overdrachtsbelasting komt voor rekening van koper. De heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Koper zal aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer en anderzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn met vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Partijen komen overeen dat het genoemde verschil aan verkoper wordt uitgekeerd en dat dit via de notaris gelijktijdig met betaling van de koopsom zal plaatsvinden.

- Oplevering in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 237.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1969 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 116 m² Perceeloppervlakte 151 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 325 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energie einddatum 01-12-2019 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (10.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vreeswijk Sectie B Perceelnummer 6035 Oppervlakte 151 m²
Route van naar Hazelaarstraat 26, 3434 TC Nieuwegein

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.