Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Moerbeigaarde 29 in Nieuwegein 3436 GS

Moerbeigaarde 29

3436 GS Nieuwegein
Vraagprijs € 215.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Batau Zuid op de begane grond en eerste verdieping gelegen verrassend ruime maisonnette woning met zonnige diepe tuin welke is v.v. een vrijstaande stenen berging en achterom.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet, meterkast, c.v.-kast, trapkast, woon-/eetkamer met deur naar de tuin, open keuken met eenvoudig keukenblok en bar.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 84 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Batau Zuid op de begane grond en eerste verdieping gelegen verrassend ruime maisonnette woning met zonnige diepe tuin welke is v.v. een vrijstaande stenen berging en achterom.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet, meterkast, c.v.-kast, trapkast, woon-/eetkamer met deur naar de tuin, open keuken met eenvoudig keukenblok en bar.

1ste verdieping:
Overloop, twee grote slaapkamers, inpandige badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting wasmachine.

Afmetingen in meters circa:
Woonkamer 4.97/3.00 x 5.20/4.25 (hoogte 2.62)
Keuken 3.22 x 3.02
Slaapkamer 1: 3.00 x 5.20
Slaapkamer 2 4.07 x 2.88 (hoogte 2.42)
Badkamer 2.19 x 1.89

Bijzonderheden:
- Elektra 5 groepen met aardlekschakelaar.
- Verwarming en warm water door middel van cv combiketel Intergas HRE 2017.
- Woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- De servicekosten bedragen circa € 101,48 per maand.
- Energielabel D.
- Notaris ter keuze verkoper (Van Grafhorst notarissen te Utrecht)
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kijk ook op funda bij de digitale 2-D en 3-D plattegronden en maak gebruik van de mogelijkheid om zelf je toekomstige huis in te richten met de Floorplanner.

De koopovereenkomst zal worden voorzien van het NEN2580 artikel, de ouderdomsclausule, het niet-zelfbewoningsartikel en het asbestartikel.

NEN2580-artikel: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Ouderdomsclausule: In de koopakte zal de volgende ouderdomsclausule worden opgenomen: Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Niet-zelfbewoningsclausule: In de koopakte zal de volgende niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen: Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Asbestclausule: In de koopakte zal de volgende asbestclausule worden opgenomen:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper.

Voordeel overdrachtsbelasting:
De overdrachtsbelasting komt voor rekening van koper. De heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Koper zal aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer en anderzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn met vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Partijen komen overeen dat het genoemde verschil aan verkoper wordt uitgekeerd en dat dit via de notaris gelijktijdig met betaling van de koopsom zal plaatsvinden.


VRIJBLIJVENDE INFORMATIE
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 215.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 84 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 225 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Energieklasse D Energie einddatum 04-06-2024 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HRE (Gas Combiketel uit 2017, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 55 m² (10.0 m bij 5.5 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 101,48 Kadastrale gegevens Gemeente Jutphaas Sectie B Perceelnummer 10878 Index 5 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Moerbeigaarde 29, 3436 GS Nieuwegein

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.