Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Laan Van Nieuwoord 82 in Woudenberg 3931 DH

Laan van Nieuwoord 82

3931 DH Woudenberg
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Woudenberg, in een rustige, nette, kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk gelegen, goed onderhouden tussenwoning met voor- en achtertuin. De achtertuin is v.v. een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet met fontein, speelse L-vormige woon-/eetkamer met deur naar de tuin, open keuken...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1988 Woonoppervlakte 102 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Woudenberg, in een rustige, nette, kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk gelegen, goed onderhouden tussenwoning met voor- en achtertuin. De achtertuin is v.v. een vrijstaande stenen berging en een achterom.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet met fontein, speelse L-vormige woon-/eetkamer met deur naar de tuin, open keuken aan de voorzijde met net eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken open zolderverdieping met groot dakraam, aansluiting voor de wasmachine en droger, c.v.-opstelplaats.

Tuin:
Vrij gelegen achtertuin van ca. 12 meter diep op het zuidoosten v.v. een stenen berging met elektra.

Afmetingen:
Woon-/eetkamer ca. 4.62/3.39 x 5.40/3.24 (hoogte 2.51)
Keuken ca. 3.49 x 3.22
Slaapkamer 1 ca. 3.69 x 3.25
Slaapkamer 2 ca. 3.15 x 3.24
Slaapkamer 3 ca. 2.72 x 2.09
Badkamer ca. 2.04 x 2.07
Zolderverdieping ca. 3.46 x 5.40 (1500 lijn) (hoogte onder de nok 3.18)
Berging ca. 2.00 x 2.40

Bijzonderheden:
- Elektra: moderne groepenkast met aardlekschakelaar.
- Verwarming en warm water d.m.v. c.v.-systeem.
- Notaris ter keuze verkoper; Van Grafhorst notarissen te Utrecht.
- De woning is grotendeels v.v. dubbele beglazing, kapisolatie en spouwisolatie.
- De woning dient kadastraal te worden ingemeten, deze kosten komen voor rekening van koper.
- Oplevering in overleg, kan snel.
De koopovereenkomst zal worden voorzien van het NEN2580 artikel, de ouderdomsclausule, het niet-zelfbewoningsartikel en het asbestartikel.

NEN2580-artikel: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Ouderdomsclausule: In de koopakte zal de volgende ouderdomsclausule worden opgenomen: Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Niet-zelfbewoningsclausule: In de koopakte zal de volgende niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen: Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Asbestclausule: In de koopakte zal de volgende asbestclausule worden opgenomen:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper.

Voordeel overdrachtsbelasting:
De overdrachtsbelasting komt voor rekening van koper. De heffingsgrondslag wordt verminderd door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Koper zal aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer en anderzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn met vermindering van de heffingsgrondslag door toepassing van artikel 13 Wet belastingen rechtsverkeer. Partijen komen overeen dat het genoemde verschil aan verkoper wordt uitgekeerd en dat dit via de notaris gelijktijdig met betaling van de koopsom zal plaatsvinden.

OM EEN GOEDE INDRUK TE KUNNEN KRIJGEN VAN DE WONING KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN DE INTERACTIEVE FLOORPLANNER (ZIE TABBLAD OP FUNDA). HIERMEE KUNT U DE WONING NAAR EIGEN IDEE INVULLEN (KLEUREN, MEUBELS, SANITAIR, VLOERBEDEKKING, ETC.)
VERVOLGENS KUNT U HET RESULTAAT IN EEN 3-D WEERGAVE BEKIJKEN.

OOK HEBBEN WIJ 360-GRADEN FOTO’S EN EEN VIDEO VAN DEZE WONING LATEN MAKEN.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1988 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 102 m² Perceeloppervlakte 160 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 368 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 43 m² (8.0 m bij 5.4 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Woudenberg Sectie B Perceelnummer 5656 Oppervlakte 160 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Laan van Nieuwoord 82, 3931 DH Woudenberg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.