Mijn favorieten

De diensten van Renkema & Jansen Beedigd Makelaars

"Oog voor u, oog voor uw huis". Ons erewoord, waarbij wij u, onze klant vooraan zetten. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij durven wij ons specialisten in de breedste zin van het woord te noemen. Of het nu gaat om de taxatie van een appartement, de verkoop van een theekoepel aan de Vecht, taxatie van een portefeuille woningen of een advies betreffende nieuwbouwplannen. Als u ons in de arm neemt, garanderen wij u een vakkundige bemiddeling met een succesvolle afloop. Daarvoor hebben wij bij de rechtbank de makelaarseed afgelegd. We doen het met plezier voor u, daarom zetten wij u en uw wensen op de eerste plaats: "Oog voor u, oog voor uw huis".

Aankoop
Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij een zoekprofiel aan in ons NVM-zoeksysteem. Hierbij staan uw wensen voorop. Iedere ochtend ontvangt u van ons een e-mailbericht, met daarin het specifiek voor u geselecteerde aanbod. Als u serieus bent geïnteresseerd, maken wij een afspraak voor een uitvoerige bezichtiging van de woning. De beste methode om te 'voelen' of de woning bij u past. Wij verrichten voor u een uitvoerig onderzoek, zoals de werkelijke marktwaarde, bestemmingsplannen, juridische aspecten, kadastrale recherche en bodemgegevens. Elke door ons gevonden onregelmatigheid wordt met u besproken. Voorts voeren wij voor u de prijsonderhandelingen en laten wij in overleg met u een bouwkundige keuring uitvoeren. Vervolgens tekenen wij samen de ("voorlopige") koopakte. En tot slot gaan wij met u naar de notaris, maar niet voordat wij nauwkeurig het concept van de notariële leveringsakte hebben gecontroleerd.

Hebt u al een huis gevonden, maar wilt u toch een deskundige die voor uw belangen opkomt, meenemen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak.

Verkoop
Het verkopen van een woning is een gezamenlijk proces. Allereerst adviseren wij u over de juiste vraagprijs. Voorts nemen wij in nauw overleg met u de verkoopstrategie door. Ook kunnen wij u adviseren hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk in de "verkoopetalage" kunt zetten. Van een ding kunt u bij ons op aan: De bezichtiging wordt begeleid door een enthousiaste en beëdigde NVM-makelaar met verstand van zaken. Dus geen ongediplomeerde "deuropener".

Taxatie/consultancy
Uitvoeren van marktrapportages en taxaties (NVM, RMT, NWWI) voor alle denkbare situaties en ten behoeve van alle mogelijke belanghebbenden. Wij voldoen aan de meest recente eisen, óók die op het gebied van NHG-hypotheken.
Klik hier voor een taxatieopdracht van het NWWI

Uitponden
Mark Renkema en Ed Jansen zijn bewezen ervaren makelaars op het gebied van het uitponden van vastgoedportefeuilles in Utrecht en omliggende regio. Voor verscheidene grote en kleine marktpartijen zijn voormalige huurwoningen met succes aan particulieren verkocht.

Hypotheken
Een deskundig hypotheekadvies geven, is een vak apart. Als échte makelaars vinden wij dat we dat dan ook moeten overlaten aan échte hypotheekadviseurs. Hiervoor werken wij samen met Milko Perdijk van Perdijk Assurantiën & Financieel Advies, een expert op hypotheekgebied en bovendien een onafhankelijk intermediair. Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met deze vakkundige adviseur. Zelf bellen mag natuurlijk ook: Perdijk Assurantiën & Financieel Advies, tel.: 0182-519665 of 06-51509107