Mijn favorieten

Onze medewerkers

Renkema & Jansen beëdigd makelaars

Mark Renkema
Mark Renkema
Na mijn studie ben ik in 1995 als stagiair/junior begonnen in de woningmakelaardij. Via verscheidene makelaarskantoren volgde een succesvolle carrière. Tot 2009 was ik directeur-makelaar op een Utrechtse vestiging van een groot, regionaal werkend makelaarskantoor. Een zeer leerzame tijd met veel praktijkervaring, maar het begon te kriebelen; mijn hart lag toch meer bij het échte makelen, dan bij het aansturen van een groot team. Ed en ik fantaseerden weleens over een eigen, klein makelaarskantoor met korte lijnen naar de klanten. In 2009 hebben we onze fantasieën omgezet in daden.

Als jarenlange inwoner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en door mijn jarenlange makelaarservaring in de Vechtstreek en Utrecht, kan ik met recht zeggen dat ik de weg weet in en om de stad Utrecht.

In mijn vrije tijd gaat mijn meeste aandacht naar mijn gezin. De resterende vrije tijd breng ik graag sportend door.

Ik ben ook te bereiken op: 06 - 11 56 55 22 of mark@renkemajansen.nl

Specialiteiten: aankoop, taxeren, verkoop, uitponden
Ed Jansen
Ed Jansen
Als je bedenkt dat ik in 1977 ben gestart in de woningmakelaardij, verwacht je misschien een bedaagde, wat ouder type makelaar. Hoewel iedereen daar zijn eigen ideeën over heeft, heb ik zelf het gevoel nog als een jonge hond in dit vak rond te lopen. In mijn begintijd waren er nog geen computers, maar ik ben wel steeds met de tijd meegegaan en voel mij redelijk thuis tussen de bits en bytes. Ook ik heb bij verschillende makelaarskantoren rond en in de stad Utrecht mijn sporen verdiend. Als laatste was dit als mede-eigenaar van een groot, regionaal werkend kantoor. Heel leuk met zo'n grote groep mensen, maar ik raakte steeds verder verwijderd van de basis van dit vak namelijk, het dagelijks contact met klanten, de spanning van een onderhandeling en het recherchewerk bij een taxatie. Daarom ben ik blij dat Mark en ik in 2009 de stap hebben gezet.